December 23rd, 2017 by

God Jul! Merry Christmas!

Ytterligare ett år håller på att lida mot sitt slut, och vilket år det har varit! Vi har hunnit med massor av roliga saker och träffat intressanta personer.

Vi har bland annat träffat forskare och ingenjörer vid IRF i Kiruna. Vi har under våren arbetat intensivt mot satta deadlines för att se om vår “organisation” kan leverera under stor tidspress, det kan vi! Och nu under december månad fick vi möjligheten att hjälpa till i Musikhjälpens årliga insamling som i år samlade in 74 miljoner!!! till arbeten för att motverka barnsexhandel. Vår egen auktion drog in över 30 000 kr!

Nu ser teamet fram emot en välförtjänt semester över julhelgen och nyår.

Vi ses i januari!

God Jul och ett Gott Nytt År!

 

//Yet another year is looming to its end, and what a year it has been! We have had tons of fun and meet amazing people.

We have, as an example, meet up with scientists and engineers at IRF in Kiruna. During the spring we stress tested our organization and worked towards strict deadlines to see if we can deliver top quality under heavy time-press, and we did! We have also been helping Musikhjälpen with there annual fundraising. This years theme was to raise awareness and money to battle child trafficking. The total amount of donations accumulated to 74 million sek! And our own auction helped raise over 30 000 sek!

The team is now looking forward to an well deserved vacation and we will be back in full swing in January.

Merry Christmas and a Happy New Year!//

 

 

Contact

AddressScube, Fabriksgatan 8b kv., 903 31 Umeå, Sweden
E-Mailinfo@at@scube.se
E-Mail (Press)press@at@scube.se